Regulament

In momentul în care ai intrat pe acest blog, trebuie să înţelegi că trebuie să aduci şi bunul simţ cu tine. Dupa cum observi, comentariile nu sunt moderate deci am paceasta pretentie. Daca nu poti sa ai bun simţ, nimeni nu te reţine sa stai.

Nu vor fi permise injuriile la adresa niciunei persoane; aceste comentarii vor fi sterse irevocabil. Te rog sa nu imi dai de lucru.

Dacă alegi să te exprimi, te rog să o faci civilizat, indiferent de poziţia pe care o ai vis-a-vis de articolele mele sau de comentariile vizitatorilor.

Te rog sa scrii corect fără limbaj „irc”. Lipsa unei litere mari sau a unei virgule ori a unor litere din cuvânt din cauza vitezei, se trec cu vederea.

Articolele scrise pe aceasta pagina se supun drepturilor de autor. In cazul în care vrei să utilizezi materialul meu, trebuie sa imi ceri permisiunea şi sa specifici sursa. Pentru asta vezi pagina „contact”

Lista de blogroll este dedicata celor pe care ii citesc, dar daca nu am auzit de tine, nu inseamna ca nu poti sa apari in ea.

Responsabilitatea pentru afirmatiile si informatiile impartasite iti apartine.

In concluzie citam:

„Cel mai penibil este sa fii un intelectual cu bun simt in Romania… esti ca un intrus la o petrecere, ciudatul clasei, ca o ejaculare prematura in fata iubitei tale mult mai experimentate. Te simti oribil de neadaptat in fiecare zi si iti doresti sa te fi nascut grobian, prost, ca sa te poti simti si tu bine in tara ta.”

Asa ca am o singura rugaminte: Fii cat mai penibil!

Reclame

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: