Petre, Iancsi şi cu Gyula-3 români de tătă pula

Gata. E oficial. Nu mai particip la nicio adunare generală a asociaţiei de proprietari.

Mi se fâlfâie de ideile creţe emise de minţile netede şi limitate ale reminescenţelor generaţiilor trecute care cu toate că până acum au avut tangenţa doar cu strungul şi menghina sunt „atoate-ştiutori”; de acei ţărani orăşenizaţi transformaţi în locatari de bloc ale căror scopuri şi realizări principale în viaţă sunt acelea că sunt la zi cu toate problemele blocului din ultimii 30 de ani-majoritatea fiind rezolvate pe principiul „lasă bă că merge ş-aşa!”- că sunt la curent că Popescu şi Ionescu folosesc liftul de 30 de ori pe zi.

Mă doare-n pulă de „vitejii” care porniţi să facă dreptate dau înapoi când află că mica lor cruciadă nu va fi gratis -deh, la plăcinte înainte, la război înapoi- ca la urmă să-ţi scoată ochii că din cauza ta nu au mers la răzbel; dă dăştepţii care vor să facă licitaţie pentru schimbarea unor ţevi de apă şi a căror cunoştinţe despre o licitaţie se rezumă doar la „păi licitaţia este atunci când mai mulţi se bat in preţuri ca să iei de la ăla mai ieftin”-dar dă bine să folosim demesuri care par mai…oficioase nu?

Mă doare de prostia lor…undeva … în cur; au mai dat cu capul dar tot nu au învăţat ca pragul de sus e cam jos pentru ei.  Cică ăla mai deştept cedează, eu am cedat.

Şi-a dat seama şi vecinul Gyula că-s băiat deştept, mi-a spus-o aseară după ce l-am făcut ţăran idiot şi i-am zis  că vorbeşte doar ca să se afle-n treabă şi că-mi bag pula-n vechimea lor pe plaiurile  mioriticului bloc.

Of Doamne dragi mi-s vecinii ăştia…vedea-i-aş pă toţi la draqu-n praznic în cocioaba personala maxim P+M.

Reclame

7 Responses to Petre, Iancsi şi cu Gyula-3 români de tătă pula

 1. Terente spune:

  Ce-ai bre cu sculerii-matriteri? Ce ti-au facut?
  Bat pariu ca te-ai pisat si’n lift sa-i omori cu zile…

 2. Bufniţoiu' spune:

  Aaaa, să-i fut în gât, niciodată nu m-am dat cu liftu’ de treij de ori pe zi.
  Iar când l-am folosit mai intens nu l-am împărţit cu Ionescu :-w

 3. zeneseu spune:

  Coincidenta nene…coincidenta… 😀

 4. Terente spune:

  Asasineaza-i psihic rupand hartiile cu programul de liniste si/sau insemnale „Pastrati linistea”.
  Dupa ce le tot reinnoiesc de vreo 50 de ori, faceti un adagio la ultimele „plancarte” cu ceva de genul „Liniste non-stop se gaseste la cimitir”.
  Mare atentie la bosorogi spioni, ce-a mai buna fereastra e intre 21 – 23 cand toti dormiteaza in asteptarea inceperii DDD…

 5. zeneseu spune:

  Mai ce le stii tu…se vede ca ai iegzperienta… :))
  In alta ordine de idei, chiar exista unul sau mai multe pesronaje ce rup afisele din scara; daca ma apuc si eu sa le rup, vrei sa moara ala/aia de inima rea ca nu isi mai aduic aminte ce fac de azi pe maine? 😀

 6. sictireanu spune:

  Bai Terente, trebuie sa dai de baut neaparat. E primul comment de-al tau fara cuvantul pula 🙂 Sa inteleg ca ai reusit sa futi si tu ceva aseara, o sipca, o noada de copac, un cangur, ceva, si acum esti mai lax? 😀

 7. Terente spune:

  Dadeam mosule da ai venit cu dansa’n dinti si ai stricat totul. Parol ca dadeam si doua beri …
  Ai mers in derizoriu iar cu fanteziile tale forestiere si zoofile… da sa mor io, zi mai departe cu canguru’ ala ca m-ai facut curios la metoda… tup-tup zbac, tup-tup zvac … acum cine face tup si cine zvac … sictireanu stieeee …;)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: